Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online Fashionero.ro:

1.Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site ului Fashionero.ro. Site ul Fashionero.ro este proprietatea PantofiArt SRL , cu sediul in Str Postalionului, nr 35 , Bucuresti ,Sector 4 inscrisa in Registrul Comertului cu codul fiscal 42715400, numarul de ordine J40/7321/2020.

 • Utilizarea site ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

 • In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site ului.

 • Administratorul site ului, Fashionero.ro (proprietatea PantofiArt SRL), isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


In cazul neintelegrii dintre Fashionero.ro si client, se vor aplica termenii si conditiile afisate.


2.Definitii si Legenda Termeni

 • Vanzator – Fashionero / Fashionero.ro .

 • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau fara Cont in Site si efectueaza o Comanda.

 • Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL Fashionero.ro .

 • Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si a dat acordul cu privire la clauzele specifice site ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 • Site – domeniul www.Fashionero.ro .

 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 • Campanie de promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.


3.Continutul site ului si drepturile de proprietate intelectuala

 • Continutul site ului Fashionero.ro (proprietatea PantofiArt SRL) (texte,imagini,elemente de grafica,software,script,date tehnice etc.) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


4.Disponibilitatea produselor si comandarea lor

 • Disponibilitatea unui produs nu este afisata in timp real. Stocurile se actualizeaza periodic si este posibil ca la un moment dat sa apara diferente pe site fata de stocul real. Noi depunem tot efortul pentru actualizarea cat mai rapida a stocurilor pe site, insa disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

 • Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul online www.Fashionero.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.

 • Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.


“Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.”
Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau prin mesaj scris (e mail) catre Cumparator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

 2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei sau pret fictiv sau derizoriu)


Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare Cumparare.
*Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi

5.Afisarea produselor in site

 • Pozele atribuite produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare,ele pot avea mici diferente la caracteristici sau nuante de culoare.

 • Perceptia culorii produsului poate fi influentata de tipul si luminozitatea dispozitivului de pe care il vizualizati.


6.Garantia produselor

 • Toate produsele comercializate de catre site ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator sau in ambalajele. In cazul produselor vandute si livrate de PantofiArt SRL, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre PantofiArt SRL

7.Returnarea produselor

 • Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.Fashionero.ro (PantofiArt SRL). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

 • Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catrePantofiArt SRL ,in contul indicat.

 • In cazul in care un produs este defect si nu se mai poate inlocui din cauza lipsei stocului, se vor returna banii.


8.Livrarea produselor

 • Produsele se vor livra exclusiv prin servicii de curierat rapid.Datorita anumitor factori din activitatea de curierat,pot exista situatii in care comanda poate fi intarziata,din acest motiv nu ne putem asuma raspunderea intarzierii comenzii

 • Dupa predarea coletului de Fashionero.ro catre firma de curierat partenera,nu suntem responsabili pentru intarzierea lui,termenii de livrare sunt responsabilitatea firmei de curierat partenere.


9.Sarbatori legale, vacante si zile nelucratoare (Conditii meteo nefavorabile)

 • In anumite perioade,magazinul online Fashionero.ro va fi in vacanta.

 • In perioadele de sarbatori legale,zile nelucratoare si vacante,toate activitatile de : prelucrare comenzi,livrare sau ridicare a coletelor,solutionare reclamatii,returnari produse etc. de pe site ul Fashionero.ro vor fi suspedante.

 • Toate solicitarile de retur sau reclamatiile pot fi trimise catre site ul Fashionero.ro prin formularele si adresele de contact aferente iar dupa terminarea perioadelor ele vor fi procesate.

 • In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, firma de curierat poate livra coletele/comenzile cu intarziere.10.Reclamatii (toate reclamatiile se vor inainta la urmatoarele )

  • Email – office@fashionero.ro

  • Telefonic la numarul : 0790390960

*Reclamatiile si nelamuririle vor fi solutionate in timpul programului de lucru afisat pe site


11.Preturi

 • Preturile produselor afisate pe site sunt finale si includ T.V.A.

 • Produsele tinute in cosul de cumparaturi mai mult de 24h pot suferi modificari ale pretului in functie perioada promotionala a acestuia sau alti factori.

 • Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

 • Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

 • Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

12.Altele

·          Fashionero.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE.

·         UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Fashionero.ro, prevazute de legislatia in vigoare.

·          Fashionero.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

·         Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Fashionero.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

·         Incercam sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului. Lista culorilor dupa care ne ghidam o puteti gasi aici

·         Masurile afisate in site  sunt conform standardelor internationale – pot aparea mici diferente de marimi datorate particularitatilor fiecarui produs in parte.

·         UTILIZATORUL siteului înainte de a plasa o comandă trebuie sa fie de acord cu politica noastra de returnare.

·         Garantia produselor comercializate de catre noi este de 30 de zile din momentul in care cumparatorul a intrat in posesia produsului

·         Imaginile din site sunt cu titlu de prezentare si produsele livrate pot sa difere fata de aceste imagini datorita modificarii caracteristicilior/design0ului fara notificarea prealabila de catre producatori .

·          Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

·         Fashionero.ro nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

·         Vanzarile promotionale din acest site se fac conform O.G. nr. 99/2000 si sunt valabile in limita stocului disponibil, in perioada stabilita .

SchSchimbul de marime/model se taxeaza cu 15 lei (taxa de curier) + eventuala diferenta de pret daca se alege achizitia unui model mai scump!

IIII

 

Termeni legali

 

Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor


 

Lege nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora


 

Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor


 

Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta